Renholdsmaskiner

Tepperenser

Karcher Puzzi 8/1 C Professional

En utrolig god tepperenser som egner seg like godt til rens av madrasser, bilseter eller sofa som tepper. Denne tepperenseren er overlegen i sin klasse når det kommer til sugeevne og vil derfor sørge for et topp resultat etter rens. Når tekstilet er blitt renset, vil du merke at det føles ganske tilnærmet tørt. Les mer..

Damprenser

Kärcher sc1

Dette er en genial damprenser som lar deg rengjøre og desinfisere steder du ellers ikke kommer til. Dette er gjerne steder som toalett ring, dusjkabinett , stekeovn osv. Er du nøye på renholdet, er dette et nyttig verktøy for deg. Les videre..

 

Kärcher sc5

Skal du rengjøre større områder med damp, vil Kärcher sc5 være et bedre alternativ. Arbeidsområdet er bredt, men denne modellen er ekstra godt egnet for vask av gulv eller rens av tepper. Les videre..

 

Vannsuger / Grovstøvsuger

Kärcher WD 6 P

Dette er en kombinert vannsuger og gorvstøvsuger som egner godt på byggeplasser. Kärcher WD 6 P kan kobles til stikksag, gjæringssag eller andre verktøy for å holde ned støvmengden. Ikke nok med at du har sugefunksjon, men du kan også sette den på utblåsning der det skulle være nødvendig. Les mer..

Skuremaskin

Karcher BR 40/10 C

En meget kraftig skuremaskin som kan benyttes på flere områder. Denne egner seg godt til vask eller skuring av gulv på lager, verksted eller andre steder med betong underlag. Med utvalg av flere valsebørster, kan du også benytte den til fjerning av voks og polish, samt rense tepper. Les mer..

Høytrykkspyler

Kärcher K 3 / K 5.91 / K7

Dette er meget gode høytrykkspylere som dekker de aller fleste dagligdagse behov innen renhold. Basert på ekstrautstyret du benytter, er arbeidsområdene i et vidt spekter. Enten du skal vaske bil, skumlegge tak, vaske terrassen eller utføre fasadevask, har vi høytrykkspyler som presterer der det er nødvendig. Les mer..

 

Feiemaskin

Karcher SC 550

Dette er en lettvekter av feiemaskiner, men er meget effektiv i bruk. Passer perfekt til forarbeidet ved rengjøring av større lokaler eller lager. Også fin å bruke til børsting av oppkjørsel og rengjøring av fortau utenfor jobb eller hjemmet. Her er det mye tid å spare!