Vår garanti

 

24 timers garanti

Om det av en eller annen grunn skulle være utført et renhold som ikke stiller til forventninger, er det bare å kontakte Stjern Renhold Service.

Ganske enkelt kontakt oss innen 24 timer fra vi utførte renholdet, og vi vil komme tilbake og fullføre det som du ikke var tilfreds med første gangen uten noen ekstra omkostninger.

 

Et profesjonelt renhold er ikke komplett før du er fornøyd!

 

Vi har som rengjøringsbyrå jobbet hardt for å perfeksjonere de vasketjenester vi utfører til deg som kunde. Vi ønsker at Stjern Renhold Service skal assosieres med med kvalitet og derfor legger vi til «det lille ekstra».

For å møte hver enkelt behov, er det derfor viktig for oss å utarbeide en renhold plan som er skreddersydd for akkurat deg.

Nye renholdere kan være uheldig en gang i blant. Det betyr at de kan overse punker som skulle vært vasket. Vi i Stjern Renhold Service vil aldri være fornøyd med at du «lar det gå for denne gangen», fordi din tilfredsstillelse er vårt mål.

Ønsker du et vaskefirma som garanterer for sine resultater? Ring oss i dag på tlf: 48 15 47 66 eller benytt vårt kontaktskjema.