Dette er noe av hva vi tilbyr av vaskehjelp tjenester

Vi vet at ditt hjem er din komfort sone, plassen du kan trekke deg tilbake for å slappe av for å lade batteriene. 

Gi deg selv den gaven av tid og la Stjern Renhold Service AS rengjøre ditt hjem slik du selv ønsker det skal utføres. Etter en hektisk dag på jobb er det godt å kunne slappe av uten å måtte tenke på at det snart er på tide med det daglige renholdet.

Som en del av våre standard renhold tjenester, tilbyr vi rengjøring i hvert enkelt rom som kan skreddersys etter dine ønsker.

Vaskehjelp tjenester

 

Vaskehjelp tjenestene består av

 

Soverom: Vi tørker støv av alle tilgjengelige overflater som også inkluderer listverk og vinduspost. Deretter tørkes støv av alle bilder, speil, og møbler i rommet.

Vår profesjonelle renholder i Stjern Renhold Service vil avslutte sitt arbeid i soverommet med å vaske over gulvet.

Ekstra tjenester: Re opp seng, skifte sengetøy, stryke og brette klær, desinfisere brytere og håndtak, vindusvask.

 

Baderom: Lett støvtørking av alle overflater. Vask og speil blir vasket ren mens toalettet blir vasket og desinfisert på inn og utside.

Badekar/dusj hjørne/dusj kabinett blir vasket på inn og utside samt gulv/bunn for fjerning av såpe, smuss og kalk rester.

Renholdet avsluttes med rengjøring av gulv.

Ekstra tjenester: Vaske over vegger, desinfisere brytere og håndtak, skifte håndduker, vindusvask.

 

Spisestue: Her starter vi med støvtørking av belysning før spisebord, stoler og andre møbler som måtte befinne seg i spisestua blir tørket over. Jobben avsluttes med støvsuging av teppe og vasking av gulv.

 

Kjøkken: Kjøkkenet krever mye oppmerksomhet, da det er det rommet som bakterier ofte trives i. Vi starter med støv tørking over skap og andre overflater i høyden. Hvitevarer som mikrobølgeovn og stekeovn blir tørket for fett rester. Benkplater og vask blir vasket grundig før resterende skuffer og skapdører blir tørket over.

Vi avslutter med vask av gulv.

Ekstra tjenester: Vask av skap innvendig, desinfisering av brytere og håndtak på skuffer og dører, vask av avtrekksvifte, vindusvask.

 

Stue: Våre profesjonelle renholdere vil tørke støv av belysning, hyller, planter, bilder, møbler og andre gjenstander som samler støv. Tørk over alle overflater og avslutt med gulv renhold.

Ekstra: Støvsuging av sofa, rensing av teppe, rensing av sofa, desinfisering av brytere og håndtak, vindusvask.

 

Andre rom: Vi kan selvfølgelig hjelpe til med, vaskerom, bod eller andre rom som du ønsker at vi skal holde rent. Vi er her for å hjelpe deg med det vi er god på.

 

Ring oss i dag på tlf: 90 90 22 24 eller benytt vårt kontakt skjemaså kommer vi frem til en løsning sammen.

Med vennlig hilsen, Stjern Renhold Service

Vi er godkjent renholdsbedrift!

Hjem