Flyttevask Trondheim – Utvask med fornøydgaranti

Flyttevask Trondheim – 90 90 22 24

Vi utfører grundig rundvask til konkurransedyktige priser.

Vi er godkjent renholdsbedrift

Godkjent renholdsbedrift for flyttevask

Trappevask, kontorvask og flyttevask i Trondheim

Flyttevask med garanti

Anbefalt flyttevaskStjern Renhold Service AS tilbyr flyttevask til en meget konkurransedyktig pris i Trondheim og omegn.

Når vi er på oppdraget kan du være sikker på at jobben blir utført etter den standard som er satt til en grundig rundvask eller utvask. Om det er noe å sette fingeren på, kommer vi tilbake og retter på feilen uten ekstra kostnader.

Utvask innebærer

 • Tørrmopping av alle tak i alle rom.
 • Tørrmopping av alle vegger i alle rom.
 • Skuring av vegger på våtrom.
 • Vask og desinfisering av sanitært inventar.
 • Rengjøre alle listverk, dører og karmer.
 • Vinduspuss inn og utvendig.
 • Vask av alle kjøkkenskap og skuffer inn og utvendig.
 • Vask av avtrekksvifte og filter.
 • Vask av panelovner.
 • Vask av skap inn og utvendig.
 • Støvtørk av peis.
 • Støvtørk av lamper.
 • Vask av alle gulv i alle rom.

Bare legg nøkkelen i postkassen og dra

Mange opplever et stort stress i flytteprosessen, noe som ofte fører til at man trenger en alternativ løsning for overlevering av husnøkler. 

Stjern Renhold Service AS har hengelås på postkassen slik at du trygt kan legge fra deg nøkkelen til din bolig etter stengetid. 

Så lenge dette er avtalt på forhånd, trenger du ikke å merke konvolutten med annet enn ditt fornavn, så tar vi oss av flyttevasken og eventuelt overleverer nøkkelen for deg.

Anbefalt til flyttevask

Det er godt å merke at det er en økende etterspørsel på flyttevask der vi ofte får høre at vi er blitt anbefalt av tidligere kunder av oss.

En slik gledelig tilbakemelding øker arbeidsmoralen til våre renholdere og skaper trivsel på arbeidsplassen. 

Vaskebyrå med fokus på miljø

Vi vet hvor viktig det er å ta hensyn til miljø, og derfor tilbyr vi spesiell behandling for den miljøbevisste.

Dette betyr at vi tyr til grønnere renhold i form av spesielle tiltak som sparer miljøet.

Les mer om grønt renhold

Hvorfor velge SRS på flyttevask Trondheim?

Vi i Stjern Renhold Service AS har over en lang periode, perfeksjonert våre metoder for å oppnå det optimale resultatet uten at prisen må reguleres opp.

Dette har vi mestret ved å benytte de beste renholderne på de områdene hvor hver enkelt renholder har sine sterke sider. Og med bruk av spesielt utstyr beregnet på spesifikke områder, klarer vi å redusere tidsforbruk og likevel levere bedre resultater enn noen gang før. 

Innovative løsninger for flyttevask

I den siste tiden har vi brukt mye tid og ressurser på splitt-testing for å utvikle desto bedre effekt av den jobben vi utfører. Målet er alltid å bli bedre uten at dette skal gå på bekostning av pris på renholdtjenestene vi leverer. Vi tar renholdet svært seriøst og har som mål å være dominant i denne bransjen når det kommer til å levere til forventninger.

 

Orkanger

Litt sør for Orkanger, var det en møblert bolig som skulle ha en grundig rundvask slik at den ble klar for nye leietakere. Vi i Stjern Renhold Service AS tok på oss oppdraget og fikk boligen til å se appellerende igjen for de nye beboerne.

I bildet under, er en av våre renholdere godt i gang på oppdraget.

Muggsopp på vegg

En sjelden gang hender det seg at vi oppdager muggsopp under flyttevasken. I noen tilfeller kan man være så heldig at det ikke er noe spor til vannskader i tak eller vegg og da har vi det rette middelet som tar knekken på muggsoppen som har festet seg på overflaten.

Rengjøring av dusjkabinett

Når vi rengjør dusjkabinett i forbindelse med flyttevask, har vi damp renser som etterlater fantastiske resultater. Dette halverer tiden vi bruker på rengjøring samtidig som at resultatet blir bedre enn hva vi kunne klart ved skrubbing av kabinettet for hånd.

Rundvask i bolig

Flyttevask Trondheim – Flytting er stress!

Stress ved utvask

Flytting er stress nok for de fleste

Når du endelig kan flytte inn i din bolig, er det utrolig mye stress å ha ansvaret for flyttevasken samtidig som du er i full gang med flytting og utpakking i ditt nye hjem. Derfor gjør du en god investering i å legge flyttevask ansvaret il en godkjent renholdsbedrift.

Vi benytter sjekklister slik at alle renholdere går over hele boligen systematisk etter hvert som den blir vasket ned.

Slik ser listen ut:

Vi i Stjern Renhold Service AS har lang erfaring med flyttevask, og vet hva som skal til for å stille opp til de krav som settes til en typisk utvask. Ring oss i dag på telefon: 90 90 22 24 eller benytt vårt kontaktskjema for et prisoverslag.

Flyttevask Trondheim – Kontakt oss i dag

Slik oppnår du billig flyttevask

På grunn av det omfanget med grundig renhold som skal utføres i en flyttevask, ligger det mange arbeidstimer før boligen er klar for å inspiseres.

Likevel er det mulig å oppnå en ganske så billig flyttevask, om du vet hva det er i boligen som sluker arbeidstimer. Vi har valgt å nevne det som vi anser som pengesluk ved en grundig rundvask.

Kjøkken
Kjøkken er helt klart det stedet som krever aller mest oppmerksomhet. Uten hvitevarer har vi et snitt på 8 arbeidstimer som blir utført kun på kjøkken. Dette er informasjon som vi har samlet sammen over flere år og flere hundre flyttevasker. Alle detaljer på et kjøkken skal være fri for fettrester og annet smuss både innvendig, utvendig, over og under. Om du velger å ta kjøkkenet selv, er det mye penger å spare på en flyttevask.

Stekeovn og Ovnrist - Hvordan ser risten ut i din stekeovn? Denne risten kan fort konsumere mer tid enn hva det vil koste å kjøpe en ny. Skulle du velge og ikke bytte ut i en ny, anbefaler vi at du koker opp litt salmiakkvann i stekeovnen i ca 1 time og lar stå til  neste dag. De fleste vaskebyrå tilbyr timepris på rengjøring av hvitevarer, da det varierer sterkt fra stekeovn til stekeovn hvor tilsmusset de er.  Når du koker opp salmiakkvann på forhånd, vil tidsforbruket reduseres betraktelig under flyttevasken.

Nord for Trondheim

 • Hell
 • Hommelvik
 • Malvik
 • Stjørdal

Sør for Trondheim

 • Leinstrand
 • Melhus
 • Kvål
 • Ler

Vest for Trondheim

 • Buvika
 • Børsa
 • Viggja
 • Orkanger

Relaterte lenker i Tøndelag