Grønt Renhold for en bedre fremtid

Stjern Renhold Service AS er for grønt renhold

Vi liker å tro at vi er en bidragsyter for å bedre den verden vi lever i. Vi vet hvor viktig det er å fokusere på miljøet og derfor er vi hele tiden aktiv med å utvikle nye tjenester som er mer positiv for miljøet.

Under kan du lese om våre tiltak for miljøvennlig og grønt renhold.

 

Bilpark

Grønn bilHvorfor kjøre rundt med store varebiler som går på bensin eller diesel, når det nå finnes løsninger som er mer besparende for miljøet?

Det er ikke nødvendig at alle bilene trenger å være stor selv om det i mange tilfeller vil være ganske så praktisk. Vårt bidrag til miljøet når det kommer til bilpark, er å primært benytte strømdrevne biler for alle våre faste oppdrag.

Innen sommeren 2018, skal 90% av alle våre biler gå på strøm!

Biologisk nedbrytbare søppelposer

biologi søppelsekkerSom en del av vårt bidrag til grønt renhold, tilbyr vi våre miljøbevisste kunder å benytte biologisk nedbrytbare poser i stede for de standard søppelposene som er av plast. Dette er for tiden noe som koster noen kroner ekstra, da slike poser er ganske dyre, men vi har som mål at biologisk nedbrytbare poser skal være en standard for vår del i løpet av året 2018.

Hvorfor biologisk nedbrytbare poser?

  • Vanlige plastposer er en av de verste faktorer for forurensning.
  • Noen inneholder ingredienser som bla. mais, potetstivelse og korn.
  • Andre er produsert med OXI tilsetning.

Les mer om produktet her

Ønsker du grønt renhold i deres kontorlokaler?

Kontakt Stjern Renhold Service AS på tlf: 48 15 47 66

Kildesortering

Spesielt i kontorlandskap ser vi søppelkurver rundt om kring uten merking. Der blir alt av søppel blandet blandet sammen, enten det er emballasje, mat eller papir.

Vi i Stjern Renhold Service AS har derfor som tilbud til våre kunder og kommende kunder, å levere avfallsbeholdere som er laget for kildesortering. Er du miljøbevisst?

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud!

Sortering i forbindelse ved søppelkjøring

Sortert søppelDette er spesielt tiltenkt i forbindelse med flyttevask pluss. Når kunden ønsker å legge alt ansvar bak seg, tar vi av oss resten. Alt av søppel som skal kjøres bort fra boligen, er vi villig til å sortere før det skal kjøres bort og dumpes. Dette er både godt for samvittigheten og miljøet.

Damp fremfor kjemikalier er grønt renhold

Rengjøring med dampVi sier ikke at damp kan erstatte kjemikalier på alle områder, men det er utrolig mange områder hvor damp ikke bare kan fungere som en erstatning, men også gi bedre resultater. Vi har begynt å investere i vaskeutstyr som rengjør i form av damp og vil fortsette med dette i tiden som kommer.

Andre tips til miljøvennlig renhold?

Vi er sikker på at det er utrolig mye vi fortsatt ikke har tenkt på når det kommer til miljøvennlig renhold, men vi er alltid åpen for forslag!

Ved å tipse oss om eventuelle endringer som kan klassifiseres som grønt renhold, bidrar du også til et bedre miljø. La oss bli inspirert slik at vi kan utvikle nye tjenester som sparer naturen for unødvendig påkjenning.

  • Ring oss på tlf: 48 15 47 66
  • kontakt oss på epost: post@stjernrenholdservice.no
  • Kommenter i kommentarfelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.