Viktig Info

Velkommen

Til å starte med ønsker vi å takke for at du tar deg tid til å gjøre deg kjent med bruken av maskinen slik at du får mest mulig ut av produktet.

For oss er det ikke om å gjøre å leie ut til så mange kunder som mulig, men heller gjøre det vi kan for å få så mange fornøyde kunder som over hodet mulig. Derfor har vi satt opp en side for akkurat deg som skal gi svar på det aller meste som du lurer på i forhold til bruken av en tepperense, hva du bør og ikke bør gjøre og ikke minst gi tips til optimalt bruk av en tepperenser.

Videoer til stor hjelp

Ved å ta en titt på de korte, men informative videoene får du raskt innblikk i bruken av tepperenseren.

Grunnleggende om bruken av tepperenseren (Puzzi 8/1 C)

Ved rens av madrass

Ved rens av bilseter

Ved rens av sofa

Ved rens av matter

 

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg rense hva som helst med denne tepperenseren?

Ja. Så lenge det ikke er noe skriv med møbelet eller teppet som tilsier annet, lar det seg fint gjøre. Det er uansett du som kunde som er ansvarlig for å forsikre deg om at det du skal rense tåler slik behandling. Er du usikker, bør du kontakte leverandør.

 

Får jeg bort lukt med tepperenser?

Om du bruker RM 760 tablettene som er egnet for denne maskinen, vil du få bort mye og kanskje all lukt som sitter i tekstilet, avhengig av luktkilde. Om det fortsatt er noe lukt igjen etter rens, anbefaler vi å tilsette BioFix. Dette er noe vi doserer og selger til kunder søm ønsker dette. 

 

Hvor mange rensetabletter trenger jeg?

Avhengig av hvor skittent det er kan du velge å ha i 1 eller 2 tabletter i en tank. En tank holder for ca 12 - 15m2 på teppe eller en enkel rens av sofa.

 

Er jeg nødt til å støvsuge før rens?

Du bør så absolutt støvsuge før rens for å få et optimalt resultat.

Hjelp oss å bli bedre

Er det noe du ikke har fått svar på eller er det noe vi burde ha utdypet, setter vi stor pris på tilbakemelding i kommentarfeltet.

Vi trenger konstruktiv kritikk for å vite hva vi bør fokusere på for å gjøre din totale opplevelse som leietaker så god som over hodet mulig.

 

Takk 🙂

The following two tabs change content below.

Renhold Trondheim

CDO at Stjern Service
Navnet er Kolbjørn Stjern. Kolbjørn er eier av nettsiden www.renholdtrondheim.org som er en av nettsidene for Stjern Renhold Service. Når Kolbjørn ikke skriver artikler eller gjør research rundt det som er relatert til renhold, brukes mesteparten av tiden til studier rundt alt som har med entrepreneurship, trend og synlighet på nett.
Posted in Div, Kunnskap, Problemløsere and tagged , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.