Billig flyttevask i Trondheim og omegn

Ønsker du profesjonell hjelp til flyttevasken?

Vi i Stjern Renhold Service tilbyr utvask av topp kvalitet for din bolig til en meget konkurransedyktig pris!

 

Kvalitet merke for renhold

 

Ren kvalitet!

For å sikre topp resultat på hvert eneste oppdrag, følger alle renholdere en punkt liste for hvert enkelt rom som skal krysses av.

Dette gjør at renholderne hele tiden har full oversikt over hva som er gjort og hva som står igjen. Når vaskejobben er utført, skal de som vasker signere på at jobben er utført etter de krav som er satt av Stjern Renhold Service AS.

En slik ordning bidrar til kvalitetsikring av renholdet som blir utført og skaper en trygghet hos oss og ikke minst hos kunden.

Slik ser vår sjekkliste ut:

 

Billigere flyttevask

For å kunne tilby billigst mulig pris på flyttevasken, anbefaler vi at du tillater en av våre renholdere å komme på en rask befaring, slik at vi kan legge oss så lavt det lar seg gjøre ut fra den jobben vi beregner. Dette er selvfølgelig gratis og 100% uforpliktende tjeneste!

100% fornøyd garanti

De tjenestene vi utfører skal etter vårt konsept, stille opp til de forventninger som er satt. Det betyr at om kunden finner «slurv» i det arbeidet som er utført av Stjern Renhold Service, kommer vi selvfølgelig tilbake og retter på feilen uten noen ekstra omkostninger.

Renholdet er ikke ferdig før kunden er fornøyd!

Overlevering av nøkler

Hvordan vi blir enig om overlevering av nøkler er helt opp til deg.

Enten du velger å møtes et sted for overlevering, legge igjen nøkkelen på en annen adresse eller andre løsninger som ville passe deg best, er vi sikker på at vi kommer frem til en løsning.

Om ønskelig kan vi signere en avtale ved henting av nøkkel.

Vi tar oppdrag uansett tid på døgnet

Det er ikke ukjent faktum det at man kan feilberegne forbruk av tid ved utflytting. Når overtagelsen er like rundt hjørnet kan det noen ganger være ønskelig med flyttevask på kveld/natt.

Dette er en ordning vi kan være behjelpelig med om du skulle være i nød.

Ring oss på tlf: 48 15 47 66

Kontaktskjema

Visningsvask

Vi utfører alle former for storvask i boligen. Dette innebærer også visningsvask, noe som er en meget viktig faktor for førsteinntrykket til hver enkelt som kommer på visning.

Vi sørger for et skinnende rent hjem før den potensielle kjøperen er på døra!

Les mer om flyttevask her: http://renholdtrondheim.org/flyttevask-trondheim-utvask-fornoydgaranti/