Tjenester

Flyttevask

Flyttevask er helt klart en av de renhold tjenestene som settes høyst krav til av folk flest. Med lang ansiennitet i faget, kan vi i Stjern Renhold Service AStilby en effektiv, men rimelig tjeneste for deg og din bolig.

More Info

Trappevask

En viktig faktor for et trivelig fellesskap, er å holde et rent fellesareal. Det er her mesteparten av bakteriene hoper seg opp og da er det spesielt med tanke på gelender i en trappeoppgang.

Kjøring av søppel

Som en del av våre renhold tjenester tilbyr vi selvfølgelig bortkjøring av søppel som du ønsker å få fraktet til renholdsverket. Ved spesialavfall, må dette avtales på forhånd..

More Info

Vindusvask

Vindusvasken er ikke noe problem for oss, da vi har utstyr som er egnet for de aller fleste vanskelige situasjoner både inn og utvendig..

Daglig renhold – Vaskehjelp

Vi tilbyr faste rutineoppdrag til våre kunder. Dette innebærer selvfølgelig alt fra det daglige renhold til en gang i uken eller mnd. Kontakt oss i dag, så kan vi skreddersy en perfekt løsning for akkurat deg!

More Info

Fasadevask på privat og offentlig eiendom

Enten det er murvegg, inngangsparti eller annet som tåler rengjøring, kan vi ta på oss oppdraget. Ring oss gjerne for å finne ut hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe dere.

Kontorvask

Et rent innemiljø bidrar til økt trivsel og arbeidsmoral for dine medarbeidere. La oss hjelpe med å holde deres kontorlokaler ren og pen etter en høy standard.

More Info

Byggvask

Vi tilbyr bygg og brakkevask av topp kvalitet til en meget konkurransedyktig pris i Trondheim og omegn.

More Info