Sparegris jul

5 tips til deg som har et trangt budsjett i jula

 

En ting er de utgiftene man har i julesesongen, men en annen ting er å beregne utgiftene som kommer i starten av 2016.

Ingen ønsker å starte det nye året i gjeld og derfor har vi listet noen gode tips for å spare inn noen kroner på områder der det lar seg gjøre.

 

#1 Her er sparetipsene for jula 2015: Lag en liste over julegaveinnkjøp og hold deg til den: Det er normalt å la seg friste til å kjøpe mer enn nødvendig når du går forbi reoler med mange forskjellige fristelser som ville passet perfekt til de forskjellige personene som er på lista. Å kjøpe på impuls har en tendens til å koste, så hold deg til den lista du skrev opp da du holdt hodet kaldt.

#2 Januar 2016 er den beste tid å forberede til jula 2016: Januarsalget er uten tvil der de aller beste tilbudene legges ut for oss. Her kan vi kjøpe juledekorasjoner, gavepapir og julegaver til en brøkdel av hva dette kostet like før jul. Benytt deg av sjansen og spar penger!

Les også: Ønsker du profesjonell hjelp til julevasken?

#3 Bruk den kreative delen av hjernen: Hvorfor ikke lage noe for hånd som julegave til de du bryr deg om? Hva er vel mer personlig enn en gave du har laget selv? Det trenger ikke bare å være gaver du sparer penger på heller. Gå deg en tur i skogen og plukk kongler, kvister og andre objekter som egner seg for å lage egen juledekorasjon.

Her er kun et av mange tips du kan benytte deg av: https://www.youtube.com/watch?v=2Rxj1Y0qJVw

#4 Kjøp på nett: Det er i de fleste tilfeller billigere på nettbutikker kontra en fysisk tilgjengelig butikk. Det er mye rimeligere å drive butikk på nett og dette gjenspeiler seg ofte i prisene på produktene. En av de rimeligste nettbutikkene som eksisterer er Amazon. De leverer i hele verden og kan ha ditt kjøp på døra innen 2 dager etter registrert betaling.

#5 Send e-kort til jul: De fleste av oss er kjent med dagens teknologi og kan synes det er morsomt å få et julekort på mail som spiller musikk og deler et budskap. Det beste av alt er at det ikke koster deg noe som helst! Her er et eksempel på en slik nettside: http://www.123greetings.com/events/christmas/

 

Kanskje du også vil like:

 

 

The following two tabs change content below.

Renhold Trondheim

CDO at Stjern Service
Navnet er Kolbjørn Stjern. Kolbjørn er eier av nettsiden www.renholdtrondheim.org som er en av nettsidene for Stjern Renhold Service. Når Kolbjørn ikke skriver artikler eller gjør research rundt det som er relatert til renhold, brukes mesteparten av tiden til studier rundt alt som har med entrepreneurship, trend og synlighet på nett.
Posted in Div and tagged , , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.